miércoles, 18 de junio de 2014

UN SANT JOAN DE COLORS- SAN JUAN DE COLORES


T'imagines un St. Joan diferent? Doncs imagina Montjoi, la seva cala i deixa't sorprendre amb espectacle de Bollywood al costat de la platja i amb la lluna d'estel convidat…En un viatge a l'Índia, un festival de colors i de màgia, una festa a l'amor, i als bons desitjos.
I durant el dia vine a fer-te un volt pels seus costums, les seves tradicions i participa en un dia temàtic ple d'aromes amb olor a encens, tatuatges d'henna, ball i moltes sorpreses.
I si véns vestit/disfressat com els hindús participaràs en un concurs per poder guanyar un cap de setmana gratis per 4 persones.
Encara prefereixes només imaginar-ho?



Te imaginas un St. Juan diferente? Pues imagina Montjoi, su cala y déjate sorprender con espectáculo de Bollywood sobre la arena de la playa y con la luna de estrella invitada…En  un viaje a la India,  un festival de colores y de magia, una fiesta al amor, y a los buenos deseos.
Y durante el día ven a darte una vuelta por sus costumbres, sus tradiciones y participa en un día temático lleno de aromas con olor a incienso, tatuajes de henna, baile y muchas sorpresas.
Y si vienes vestido/disfrazado como los hindús participarás  en un concurso para poder ganar un  fin de semana gratis para 4 personas. Aún prefieres sólo imaginarlo?



Vous imaginez une Saint Jean différente? Alors, imaginez Cala Montjoi et laissez-vous surprendre par un spectacle de Bollywood sur le sable de la plage avec la lune comme invitée... Dans un voyage à l'Inde, un festival de couleurs et de magie, une fête à l'amour, et aux bons souhaits...
Et tout le long de la journée venez faire un tour par ses mœurs, ses traditions et participez à une journée thématique pleine d’arômes, d’encens, de tatouages d’henné, dance et plein de surprises.

Et si vous venez habillé ou déguisé comme les hindous vous pourrez participer dans un concours pour gagner un weekend gratuit pour 4 personnes. Est-ce que vous préférez seulement l'imaginer?


No hay comentarios:

Publicar un comentario